Fawwa Loyy'
Story today!
Thursday, 12 January 2012 02:57 | 0 comments

Ini namanya sengal ubi kayu ~ *Mimi Comel

Gais T.T Itew adew macalah becau ni.. Em haritu aku saja nak tukar nama fb aku from Farra Loyy' to Farrah Ain, but now bila nak tukar balik dah takboleh do!! :( Hmm cane ni? Somebody pelishh help mee T.T 

So harini sch cam biasa je, cuma aku tak puas hati dengan cikgu Bm aku. Erghhh sumpah cam ...  Sebelum ni cikgu aku semua sporting-sporting tp bila tukar jadual phewww nak nangis awak -.- Aku nak cikgu Bm tahun lepas, lagi ohsem babehhh. Mana taknya bila dia mengajar satu kelas buat kerja sendiri kahkahkah jahat tak 2Amanah dulu? :O

Harini banyak gila gila gila gila babi homework. Cikgu ni tak reti faham ke yg anak murid dia yang comel ni penat?! Huhhhh sabo jela nak berkat PMR punya pasal apa pun boleh haha x) Tahun ni alhamdulillah aku rajin buat homework :) Ini gara-gara cikgu pagi lain macam wooiii haha kalau tak dulu muka aku je kena panggil tak hantar kerja but kali ni okay laa ~ Baru minggu kedua haha belum yang seterusnya.

Anyway lagi sikit je lagi. Hahahah countdown!! Korg tahu tak kira apa? Kihkihkih secwet wecipe ahh der. Okay wa chioo lu good bye! 


OLD | NEW