Fawwa Loyy'
Ahhhhhhhhhh hate todayyy!!
Tuesday, 17 January 2012 22:20 | 0 comments


Cumilz tak itew? Erghhh anyway nak cerita pasal today. Fuck fuck fuck aku benci harini. Aku benci sangat. Err jangan lah besok birthday aku jadi camni. Haih

First bangun lambat. Bas sekolah around pukul 6:45, time tu lah aku baru bangun tidur -.- Takleh settle sial and then pergi sekolah tumpang Eiyqa! Perghhh time tu pulak nak hujan haih kasut baju beg semua basah, adoiii buat hal! 

Masuk je kelas kena berdiri. Ahhhhh cikgu bm BABI. Aku benci dia so muchhhh! Dia suruh buat karangan, aku ingatkan kena hantar lepas raya cina so aku tak buat ah tahu-tahu kena hantar harini. Err fuck siodd kena berdiri cam apa tah. Dia tanya kenapa aku tak buat, dengan selamba aku cakap "Lupa" haha dia punya naik angin sampai aku dapat mata penalti. Gi mati dengan rekod tu tak herannya aku.

Time rehat pulak si Rabb babi ni pergi masukkan halia dalam mee kari lepastu kuah dia terpercik kat tudung aku. Perghhhhhh mana tak naik angin do?! Malu siod aku, jatuh saham tolak duit hantaran T.T Harhar


Oh yeah besok 19/1 birthday budak comelz atas ni. Ahakz tak cabonyaa nak dapat fweecallingz. Kahkahkah sapa rasa nak aku call dia.......... tanya mak aku dulu hahah XD


OLD